Anlıyorum .. Şimdi konuyu netleştirmeden önce burada zorunlu olmamalarına rağmen insanların kafalarındaki soru işaretlerini kaldırmaları , zaman ayırmaları , seviyeli ,ciddiyeti bozmadan aynı zamanda keyifli bi forum oluşturdukları için adminlere, moderatörlere, sitede güncel olarak yardımcı olmaya çalışan herkese sonsuz teşekkür ediyorum ve hayatlarında hep başarılı olacaklarına inanıyorum kişilikleri çerçevesince bu adamlara milli madalya takmak gerek..
Gelelim konumuza ; Şimdi benim sadece fizik dersinden 1,2 dönem dersim kaldı geri kalanlar 3,4,5,6,7,8... 8'e kadar zorunlu olan sadece din ve edebiyatı hatırlıyorum zaten .. Şimdi ben yabancı dilden üniversite sınavlarına giricem ama bu alansız seçimde yabancı dille edebiyatı eşit olarakmı görüceğim .. Alansız öğrencilere bi ders tablosu verildi dediler o ders tablosu şu an bende geçerlimi. Yani alan kredimiz nasıl olucak ? Eğer geçerliyse bunu ne zaman görebileceğim ki dediğim gibi sadece 1-2 fiziğim kaldı geri kalan bütün 1,2 dönem derslerim verilmiş durumda çoğu örgünden otomatıkman verilmiş durumda matematik 2 dersimde muaf olmuş durumda örgünde 2 kere veremeyip ocakta'da veremediğim için..
Ben dönem atladım yada atlamadım hiçbişey anlamadım

sürrealist bir eğitim görüyorum önümde hayırlısı .. Ama kolay gerçekten iyiki açıktan okuyorum