Cevaplayabilir misiniz?

Her Konuda Tartışabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Cevaplayabilir misiniz?

Mesaj gönderen kripton » 20 Haz 2010, 22:47

Ben ilk defa sınava girdim bu dönem. Kredim 26 sadece mat.dan kalmışım. Gerisini geçtim şükür.

İlk dönem sınava gireceğim dersleri ben seçmedim. Mutlaka seçmem gerekli dersleri zaten bana söylediler ben onları seçtim. Bu dönem nasıl olacağını merak ediyorum. Yine mi geçen dönemki gibi olacak :?: Yani geçen dönemde gördüğüm derslerimi seçicem yine :?:

Bi de ben mat.dan kaldığım için mat.1'i tekrar seçicem de mi :?:

Şimdi bir dersten kaldım diye liseyi iki buçuk yılda bitiremeyecekmiyim acaba :?:

Bu arada alanın sosyal bilimler

Cevaplarsanız sevinirim. Baya acemiyim sanırım :wink:

Resim

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Re: Cevaplayabilir misiniz?

Mesaj gönderen kripton » 20 Haz 2010, 22:51

Bir de şunu merak ediyorum. Alanım sosyal bilimler ama ben seçmeli ders olarak kimya ve biyoloji seçmek istiyorum. Seçtiğim derste başarısız olursam değiştirebiliyormuyum yoksa seçince mutlaka geçmem mi gerekiyor o dersi:?:

Bi de her dönemde değiştirebiliyormuyuz :?: Mesela 4. ve 5. dönem kimya seçsem 6. ve 7. dönemde başka bi ders oluyor mu :?:
Resim

nikyok

Re: Cevaplayabilir misiniz?

Mesaj gönderen nikyok » 21 Haz 2010, 10:59

Yeni dersler seçilecek veya aynı ders dönemi değişik 1 2 3 gibi olur.Dönemler farklı ders oluyor.Ortak,alan dersleri geçmen veya muaf olman şart.Önceliğin bu dersler olmalı.3 kere geçemezsen muaf olursun.Seçmeli dersi geçemezsen birşey olmaz.Dersleri bir kez onlar seçiyor ama ders seçmediğimde de seçmişlerdi.
Mezuniyet şartları http://www.aciklise.net/genel/mezuniyet-sartlari.html

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön